Contact

Mobil: +40.722.272.223
Fix: +40.371.340.100

Recrutare de personal


Ai nevoie de un loc de munca la Ingrijire Batrani  Austria?

Te ajutam sa gasesti oferta pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria in doar 4 etape:

Etapa 1.
Contacteaza telefonnic un angajat JobSearch la urmatoarele numere de telefon

Fix: +40.371.340.100

Mobil:+40.722.272.223

Daca programul nostru s-a terminat  poti lasa un email cu Numele, numarul de telefon si in maxim 24 ore un angajat JobSearch te va contacta.
email: office@job-search.ro


Etapa 2.
Vei da un interviu cu un angajat JobSearch in limba germana unde vei fi intrebat despre datele tale personale, expierenta si disponibilitatea de a Ingriji batrani la domiciliul acestuia.  Angajatul JobSearch iti va solicita documentele intocmirii dosarului de mediere:

  • Carte de identitate,
  • Certificat de nastere,
  • Certificat de casatorie,
  • Actele de calificare profesionala,
  • Adeverinta de la medicul de familie prin care rezulta ca sunteti apt de munca, 
  • Dovada emisa de structura specializata din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, din care sa rezulte ca solicitantul nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;

De traducerea documentelor ne vom ocupa noi dupa acceptarea Ofertei pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria
Daca sti sa comunici in limba germana si ai un Certificat  de calificare in 7 zile vei primi o oferta de munca pentru Ingrijire Batrani  Austria.


Etapa 3.
Daca ai acceptat Oferta pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria iti mai ramane 2-3 zile sa te pregatesti pentru calatoria pana la locul de munca in Austria. De transport ne vom ocupa noi, poti sa pleci fara griji.


Etapa 4.
Ai ajuns la oferta locului de munca in Austria unde vei sta 28 de zile dupa cere vei reveni in tara. Dupa instalarea la oferta locului de munca un agajat JobSearch va tine lagatura cu tine pentru  urmatoarele 28 de zile, pentru o buna desfasurare si optima a activitatii.
JobSearch te-a ajutat sa gasesti Oferta pentru un loc de munca la Ingrijire Batrani in Austria in doar  4 etape si maxim 10 zile.


Contacteaza cu incredere Job Search.

Trimite CV

Trimite-ne acum CV-ul tau pentru a putea fi la curent cu toate posturile noi ce se potrivesc profilului tau.

Facebook :

ingrijire batrani austria
Copyright 2015 Job Search Romania